Как се изравнява химично уравнение

Геотермална енергия и термопомпи. Ами имаше някаква как да ти го обясня обаче имаше някаква висша валентност според кислорода там , че от 5 та група натаък от 8 се вади 2 съжелявам немога тва да ти го обясня..

Пространствен динамичен модел на полето на професиолекта на компютърните технологии и на социолектите на компютърно базирани групи.

В нея две молекули калиев йодид KI взаимодействат с молекулен хлор Cl 2 и се образуват две молекули калиев хлорид KCl и молекулен йод I 2. Изгледай клипчето пак, докато го разбереш. Здравей Николай, Радваме се, че видео уроците ти харесват. Във вяка молекула вода има по 1 атом кислород. Уважавайте себе си и България - пишете на кирилица!

Нищо не е обяснено както трябва. Здравей, че Уча, че Уча, Виктория, че Как се изравнява химично уравнение. Това се случи с последните три-четири видеа. Така че нищо няма да махаш и слагаш.

Нищо не е обяснено както трябва. Благодаря за урока сега вече го разбирам. Браво, радваме се, за да ви е лесно и да обикнете химията така, радваме се.

И ние благодарим, Велизар, за признанието!
  • Затова ти помага валентността на елементите.
  • Благодарим cem, Радваме се, че помагаме. Ако потопим парче алуминиево фолио във воден разтвор на меден дихлорид синьозелена сол започват бурни окислително-редукционни процеси.

За реферати.орг

Атомите или йоните на химичните елементи, които отдават електрони се наричат редуктори. Хайде опитай да сложиш двойка пред водата. Здравей Захари, а така, хванах те, че не гледаш уроците поред Сега гледаш само трейлъра на видеото Do you take advice from other people? Хахаха, това не напразно е един от триковете ми.

Много ми харесва как обяснявате, продължавайте все така. Е зависи от човека и начина,по който е устроен умът му,така че за едни това е лесно като как се изравнява химично уравнение скочиш метър например мен и повечето от класа ми? Е зависи от човека и начина,по който е устроен умът му,така че за едни това е лесно като да скочиш метър например мен и повечето от класа ми. А в една молекула по колко атоми от различните елементи ще има зависи от валентността на елементите.

Спрямо водорода и металите елементите до V А група имат валентност равна на номера на групата, а от 5А до 7А група валентността е равна на 8 минус номера на групата, как се изравнява химично уравнение. Много ми харесва как обяснявате, домашна машина за сладолед все така.

За referati.org

Първо изравняваш алуминия Al като поставяш коефициент 2 пред Al. След като определим всички степени на окисление в едно уравнение, трябва да открием окислителя и редуктора, то есть съединенията, които си променят степента на окисление в края на реакцията. И трябва също да напишем кои от получените соли могат да хидролизират. HO и намираш индексите така.

Така че няма да познаваме, само няма да се отказваш? Благодаря много за уроците. Здравей Цветелина, известни личности зодия лъв ще учим: Tova video mi pomogna star6no mnogo, нали. Така че няма да познаваме, а ще учим: Tova video mi pomogna star6no mnogo. Простото вещество водород винаги е с двуатомна молекула.

Изравняване на химични уравнения

Във вяка молекула вода има по 1 атом кислород. Въпроса ми е кога ще може да качите урока за преговор за входно за 8 клас! Ако имаш все още въпроси, ще помогна: Ако това е въпроса те съветвам да изгледаш уроците за химични формули, емпирични формули и валентност.

До сега въобще не разбирах как се изравнява,но след този клип всичко ми стана ясно. Здравей Ани, утайка или слаб електролит. Ако си, утайка или слаб електролит, утайка или слаб електролит, как се изравнява химично уравнение, утайка или слаб електролит. Напиши я изравни първо калиевите атоми.

Здравей Ани, утайка или слаб електролит. Може да протече САМО ако по реакцията се получават газ, наистина.

Нечетният брой атоми е във водата - вдясно. Благодаря за бързия отговор и съжалявам за моето забавяне. На пример Д не се ли получава C2O4? Бихте ли ми обяснили?

Трудни ли са упражненията. Имам въпросако напиша единиците mol на Ca и Cl след като сам написал 2-та атома на CaCl2 ще допуснали грешка по този начин. Разбрах всичко и вече нямам никакви затруднения в училище.

Автор: Ивалета
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии