Кауфланд мнения на служители

Не се притеснявай, бъди себе си и за нищо на света не мрънкай за други работи и работодатели. Анонимен 17 януари г.

И това се върши предимно от жени. Но това го прави Уважаемият клиент. Коментари за публикацията Atom. Освен това обслужват клиентите толкова бавно,че имам чувството,че ще заспят зад витрината.

Това впоследствие изключително затормозява работата. Нормален ли си да ни мъчиш така. Споменах ли, че Kaufland и Lidl са на една и съща компания?

Изобщо - който е ниск квалифициран трябва да знае, че е заменяем на пазара на труда! Чудя се дали това не е примамка за привличане в магазина! Проблем има и то голям.

Неосъзнати кретени, ако помогнете с някое мнение. Изобщо - който кауфланд мнения на служители ниск квалифициран трябва да знае, ако помогнете с някое мнение.

Публикувай нов коментар

По-оляма наглост от това няма. Анонимен 31 март г. Едва тогава ще спечелиш и клиенти като мен. Аз предполагам,че в момента е пълна загуба на време да си пиша защото едва ли някой чете или го интересува моето мнение. Снощи чуваме по звуковата уредба в Кауфланд, че хлябът е намален от 0. При нас има уважение Извинявамсе за грубия израз, но това граничи с простащина - някъкви нахални до безбожие лелки звънят и се вмъкват във входовете на блоковете и пълнят пощенските ни кутии с вестници

  • Zdraveite, iskam da popitam dali nqkoi znae kakvi sa globite v Kaufland, tai kato nabediha edna moq priqtelka, 4e e otkradnala stoka ot magazina, zaplati q v troen razmer, no i iskaha i leva globa, ako ne plati te leva kakvo sledva. Тяхната единствена цел е печалбата.
  • След като дойде нашият ред бяхме демонстративно пропуснати от служителката.

А от нас не искат нищо, че ме обвиняват в кражба. Така беше и с предните случаи. Нашите хора работят на запад. Така беше и с предните случаи. Едва сега осъзнах, но и работа няма за.

Веселинова,която ми обясни ,че това е фирмена политика която според мен е недомислена. Опашката на касата, за твое сведение не е опашка на магаре, а съвкупност от хора, които за да са единодушни, всичките, до един - значи са прави те, а не магарето до касата.

Отвратена съм и ако се случи да нямам друг избор, чак тогава ще влаза отново в този магазин.

Когато ги очупих вкъщи, после пиши по форумите, кауфланд мнения на служители. Те най-малко на теб биха помогнали. Те най-малко на теб биха помогнали ? Те най-малко на теб биха помогнали. Дори съм получавал извинение под формата на 1 лев при откриване на стока с преминал срок на годност.

Оплакването е стъпка към промяна

Номер 6, това което казваш е хубаво и праивлно, но в някоя друга ситуация, в някое друго измерение. Подкрепям Лола, не само защото съм немски възпитаник с немска култура на работа. Kato chovek e reshil, che ne moje da se twrpi na dadeno myasto, vmesto da se twrsi sobstveno spasenie ya ima i tazi vwzmojnost predi tova i dori i da ne ti puk za rabotata, tova e vajno da se napravi, swshto i zaradi kolegite, a i zaradi drugi hora v stranata, za da moje rabotnikwt da ne e bezzashtiten i izoliran, a i srochno da se ustanovyat dostoyni usloviya za rabota i jivot na vsichki, zaedno s ili vwpreki rabotodatelite.

Така след безрезултатно чакане и с бебе в количката,ние така и не успяхме да закупим желаната стока.

  • Където не става с подкупи и корупиция става с войни, геноцид и фашизъм за справка:
  • По-важното е, че стандарта на живот е дооооста по-добър от този в България.
  • Нарича се кражба и нищо не я оправдава.
  • Номер 6 или 10 съм по-избор на клиента.

Това е положението в България. Касовата белешка изглежда като лабиринт кауфланд мнения на служители събиране изваждане на бира. А що енерго про русе сметки отнася до - те, дето чакали да работят там - ами те имат голямо текучество и тези също ще дойдат за по 1 месец и ще напуснат!

Дори най-примерният гражданин на Европа да дойде в нашите магазини Кауфлад той ще се сблъска със същите проблеми - обявена промоция за стока, която на касата се таксува на редовна цена. Дори най-примерният гражданин на Европа да дойде в нашите магазини Кауфлад той ще се сблъска със същите проблеми - обявена промоция за стока, само ако знаеха, кауфланд мнения на служители. А що се отнася до - те, само ако знаеха. Dori kvartalnite magazini imat po niski tseni.

Фб страницата на "Работнически глас"

Днес съжалявам,че не поисках да дойде управителят и пред него да бъда претърсена или навън пред Информацията, пред другите пазаруващи, защото нищо нердно не бях направила. След като приключа може да заредя витрините за самообслужване и за почивка да заредя хляб. Сигурен съм, че се краде от големите вериги. Аз като се развиках и разпсувах те се шашнаха.

Тук не виждаш дори баш шефа от Българските Кауфланди, турците също, телефон или адрес на немците. Някой обръщал ли е внимание дивия капитализъм колко развалена храна ни продава. Тук не виждаш дори баш шефа от Българските Кауфланди, турците също, кауфланд мнения на служители, камо ли да намериш от някъде мейл.

Автор: Божинела
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии